Bist 100
9.915,62 2%
DOLAR
32,45 -0,15%
EURO
34,83 -0,66%
ALTIN
2.427,5 0,14%

Şenes Erzik, Fenerbahçe'nin lig kararını açıkladı

Fenerbahçe'nin ligden çekilip çekilmeyeceği merak konusu olmaya devam ederken, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Onursal Başkanı ve uzun yıllar FIFA ve UEFA'da yöneticilik yapmış olan Şenes Erzik, son derece önemli bir açıklamada bulundu. Fenerbahçe'nin eski yöneticilerine düzenlediği iftar yemeğine katılan Erzik, sarı-lacivertli takımın ligden çekilme konusunda aldığı kararı duyurdu. İşte detaylar...

Yayın Tarihi: 29.03.2024 14:06
Güncelleme Tarihi: 29.03.2024 14:06

Şenes Erzik, Fenerbahçe'nin lig kararını açıkladı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor'u 3-2 mağlup etmelerinin ardından gündeme oturan olaylar sonrası harekete geçti. Sarı-lacivertli kulüp, yaşanan gelişmelerin ardından Olağanüstü Genel Kurul'a gitme kararı aldı.

Kulüpten yapılan açıklamada, 2 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek olan kurulda, ligden çekilme dahil olmak üzere alınacak aksiyonların değerlendirileceği ifade edildi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, kongre üyelerine çağrıda bulunarak Olağanüstü Genel Kurul'a katılım sağlamalarını istemişti.

 

İŞTE LİGDEN ÇEKİLME KONUSUNDA SON DURUM!

İŞTE LİGDEN ÇEKİLME KONUSUNDA SON DURUM!

Ali Koç, 2 Nisan Salı günü Ülker Stadyumu'nda gerçekleşecek Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı öncesinde camianın önde gelen isimleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen iftara Başkan Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri ve geçmiş dönem yöneticileri katıldı.

İftar yemeğinin ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda ele alınacak konularla ilgili davetlileri bilgilendirdi. Katılımcılar da genel kurul ile ilgili fikirlerini paylaşma fırsatı buldular ve organizasyon karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi.

Geçtiğimiz akşam düzenlenen iftar yemeğine katılan Erzik ise Fenerbahçe'nin ligden çekilme ihtimaline ilişkin açıklamalarda bulundu. Bu gelişmeler, Türk futbol camiasında büyük bir merakla takip ediliyor ve Fenerbahçe'nin geleceğine ilişkin belirsizliği giderecek nitelikte önem taşıyor.

Türk futbolunun önemli isimlerinden Şenes Erzik, Milliyet'e yaptığı açıklamada, 2 Nisan'daki olağanüstü genel kurula herkesin katılacağını ve gerekli çoğunluğun sağlanacağını belirtti. Erzik, ligden çekilme gibi bir durumun söz konusu olmadığını vurgulayarak, genel kurulda konuşanların hepsinin başkana destek verdiğini ancak çekilme yönünde bir karar çıkmamasını istediklerini dile getirdi. Erzik, bu durumun zaten doğru olanı olduğunu ifade etti.