Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,22 0,02%
EURO
35,28 0,29%
ALTIN
2.496,24 0,32%

"Senden Önce" dizisinde şok değişiklikler! Önce ismi değişti sonra 3 başrol projeden ayrıldı. Yeni başrol oyuncuları kimler olacak?

"Senden Önce" dizisinde sürpriz ayrılıklar! İbrahim Çelikkol ve Melis Sezen projeden çekildi. Alp Navruz başrol için görüşülüyor. Dizinin kadın başrolü kim olacak?

Yayın Tarihi: 21.12.2023 17:52
Güncelleme Tarihi: 21.12.2023 17:52

"Senden Önce" dizisinde şok değişiklikler! Önce ismi değişti sonra 3 başrol projeden ayrıldı. Yeni başrol oyuncuları kimler olacak?

Melis Sezen "Senden Önce" dizisine veda etti!

Kanal D'nin yeni dizisi "Senden Önce"de sürpriz bir ayrılık yaşandı. Başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol'un ardından Melis Sezen de projeden çekildiğini duyurdu.

"Senden Önce" dizisi ne zaman başlayacak?

Kanal D'nin kış sezonunda ekrana getirmeyi planladığı "Senden Önce" dizisi, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. D Media yapımı dizinin senaryosu, "Till Death" adlı yabancı diziden uyarlanıyor. Dizinin yönetmenliğini ise Serdar Gözelekli üstleniyor.

"Senden Önce" dizisinin oyuncu kadrosu nasıl şekillenecek?

"Senden Önce" dizisinin oyuncu kadrosunda yaşanan değişiklikler, dizinin başlangıcını geciktirebilir. Daha önce dizinin başrolünde yer alacağı açıklanan İbrahim Çelikkol, senaryo ile ilgili yaşadığı sorunlar nedeniyle diziden ayrılmıştı. Çelikkol'un yerine Alp Navruz'un geçeceği iddia ediliyor. Alp Navruz, dizide Hakan Dağıstan karakterini canlandıracak.

Dizinin diğer başrol oyuncusu olan İrem Helvacıoğlu da projeden çekilmişti. Şimdi ise Melis Sezen de, projeden vazgeçtiğini açıkladı. Melis Sezen, dizide Hakan Dağıstan'ın eşi Merve rolünü üstlenecekti. Sezen'in yerine kimin geleceği henüz belli değil. Dizinin kadın başrol oyuncuları için görüşmeler devam ediyor.