Selendi ziyareti: Ahmet Kılıç'tan esnafla doğrudan iletişim

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Türkiye Yüzyılı Buluşmaları'nda Selendi'de ilçe teşkilatıyla buluştu, esnafın talep ve beklentilerini yerinde dinledi.

Yayın Tarihi: 10.10.2026 23:01
Güncelleme Tarihi: 10.10.2026 23:01

Selendi ziyareti: Ahmet Kılıç'tan esnafla doğrudan iletişim

Selendi ziyareti: Ahmet Kılıç'tan esnafla doğrudan iletişim

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Türkiye Yüzyılı Buluşmaları programı kapsamında Manisa'nın Selendi ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Kılıç, bölge halkıyla doğrudan temasta bulunmak ve sahadaki talepleri yerinde dinlemek amacıyla ilçeye geldi.

teşkilat buluşması:

İlçe merkezinde AK Parti Selendi İlçe Başkanı Şafak Aydoğuş ve parti yöneticileri tarafından karşılanan Kılıç, ilk olarak ilçe başkanlığında teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda ilçeye ilişkin değerlendirmeler yapıldı ve yürütülen çalışmalar ele alındı.

esnaf ziyaretleri ve talepler:

Toplantının ardından ilçe merkezindeki iş yerlerini ziyaret eden Kılıç, esnafla sohbet ederek hayırlı işler ve bereketli kazançlar diledi. Vatandaşlarla da bir araya gelen Kılıç, esnafın talep, görüş ve beklentilerini dinledi; yapılan ziyaretlerin vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmak ve sahadaki beklentileri yerinde tespit etmek amacı taşıdığı vurgulandı.

AK Parti Selendi İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç'a Selendi ziyaretinden dolayı teşekkür edilerek çalışmalarında başarılar dilendi. Kılıç'ın Selendi programı, esnaf ve vatandaşlarla gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından sona erdi.

AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ AHMET KILIÇ, TÜRKİYE YÜZYILI BULUŞMALARI KAPSAMINDA GELDİĞİ MANİSA’NIN...

AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ AHMET KILIÇ, TÜRKİYE YÜZYILI BULUŞMALARI KAPSAMINDA GELDİĞİ MANİSA’NIN SELENDİ İLÇESİNDE ESNAFI ZİYARET EDEREK VATANDAŞLARIN TALEP VE BEKLENTİLERİNİ DİNLEDİ.

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!