maç özeti:
Trendyol 1. Lig’in 9. haftasında Batman Petrolspor, deplasmanda Iğdır FK’ya 2-1 mağlup oldu.
Selçuk Şahin'in değerlendirmesi:
Batman Petrolspor Teknik Direktörü Selçuk Şahin, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında takımının maça iyi hazırlandığını ancak sonucun istenildiği gibi olmadığını belirtti. Şahin, hakem yönetimine sert sözlerle tepki gösterdi: "Hakemin rakip adına katkısı olduğunu düşünüyorum. Bu kadar kötü niyetli bir hakem uzun zamandır görmemiştim."
hakem kararları ve takımın morali:
Şahin, özellikle verilen penaltı kararına dikkat çekerek "Zaten verdiği penaltıdan da belli oldu. Neyse ki VAR’dan döndü" ifadelerini kullandı. Teknik direktör, hakemlerle uğraşmanın oyuncular ve teknik ekip üzerinde yıpratıcı etkisi olduğunu, son birkaç haftadır bunun devam ettiğini söyledi ve ekledi: "Umarım üstesinden geleceğiz."
Konuşmasının sonunda Şahin, yaşanan sonucu kendi adı ve kulübün adına olumsuz bulduğunu vurgulayıp, "Bizim adımıza kötü bir gün oldu. Batman halkından ve Batman Petrolspor camiasından da özür diliyoruz" diyerek taraftarlara yönelik bir özür mesajı verdi.
BATMAN PETROLSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ SELÇUK ŞAHİN (SOLDA), IĞDIR FK KARŞILAŞMASININ ARDINDAN, "HAKEMİN RAKİP ADINA KATKISI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. BU KADAR KÖTÜ NİYETLİ BİR HAKEM UZUN ZAMANDIR GÖRMEMİŞTİM" DEDİ.