Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Seferler iptal, hafta sonu planları rafa kalktı! O illerde devran tersine dönecek

MGM tarafından gelen açıklamalar üzerine hafta sonu Batı Karadeniz ve Marmara bölgesinde şiddetli fırtınaların oluşacağı haberi verildi. İstanbul Valisi Davut Gül, yarın akşam saatlerinde şehirde oluşacak durumlara karşı tedbirli olunması gerektiğinin altını çizdi.

Yayın Tarihi: 20.12.2023 20:46
Güncelleme Tarihi: 20.12.2023 20:46

Seferler iptal, hafta sonu planları rafa kalktı! O illerde devran tersine dönecek

Çanakkale, Kuzey Ege Denizi'ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine dair tüm tarifeli feribot seferleri, olumsuz hava şartlarından ötürü seferlerin iptal olduğu bilgisi verildi. Vali Gül, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda meteorolojiden gelen değerlendirmeler üzerine İstanbul'da yarın sabah saatleriyle beraber kuzey ve kuzey doğu yönlerinde kuvvetli ve fırtına esintisinin yaşanması bekleniyor.

Fırtına olumsuz

TEDBİR VE ÖNLEM ALIN

Paylaşım üzerine fırtına nedeniyle oluşacak ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçmasından ötürü ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması açısından meteorolojik uyarılar yapılarak tedbir alınması gerektiği belirtildi. Meteoroloji açıklamasında yarın sabah saatleriyle beraber Batı Karadeniz'de rüzgar, kuzey ve kuzeydoğudan 6-8 kuvvetinde fırtına yaşanması bekleniyor.

MARMARA'DA HAFTA SONU FIRTINASI

İncelemeler üzerine aynı gün akşam Batı Karadeniz'in doğusunda, pazar sabah saatlerinin batısında etkili olurken Marmara'da ise rüzgar, bugün akşam saatlerinde kuzey ve kuzeydoğudan yüksek derecede kuvvetli fırtına esintisi yaşanabileceği bilgisi verildi.