Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Sea of Thieves oyunu PS5 ve Switch'e gelecek!

Microsoft'un Sea of Thieves oyununu PlayStation 5 ve Switch'e getirmeyi düşündüğü iddia edildi. İşte merak edilenler...

Yayın Tarihi: 09.01.2024 10:42
Güncelleme Tarihi: 09.01.2024 10:42

Sea of Thieves oyunu PS5 ve Switch'e gelecek!

Microsoft'un Sea of Thieves oyununu PlayStation 5 ve Switch'e getirmeyi düşündüğü iddia edildi. İşte merak edilenler...

Yazılım devi Microsoft’un Sea of Thieves'i, PlayStation'da piyasaya sürmeyi planladığı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre bu, bir Sony konsoluna taşınacak ilk büyük oyun olacak.

Oyun gazetecisi Stephen Totilo son Game File bülteninde, önemli bir Xbox oyununun çoklu platforma taşınacağına dair söylentilerin ilk olarak NateDrake'in podcast'inde ortaya atıldığı belirtildi. Söz konusu podcast’te, "Evet, Microsoft 2024 yılında bir rakibinin platformuna birinci parti bir oyun getirmekle uğraşacak. En azından bir oyun. Bir tanesini biliyorum. Bahsettiğim oyun eleştirmenler tarafından büyük beğeni topladı. Hayranlar onu çok sevdi, çıktığı yıl GOTY konuşmalarında yer aldı. Duyuru yapıldığında büyük bir heyecanla karşılanacağını düşünüyorum. Çünkü bu kaliteli bir oyun" ifadeleri kullanıldı. Bu kapsamda, bu oyunun Sea of Thieves olduğu öne sürüldü.

Sea of Thieves

BAŞKA BİR YAYINDA İDDİA DOĞRULANDI

Öte yandan, dün Giant Bomb'dan Jeff Grubb, Game Mess Mornings podcast'inde bu raporu doğrularken kendi haberlerini de şu şekilde paylaştı: PlayStation'ın yanı sıra Microsoft da Sea of Thieves'i Switch'e taşımayı düşünüyor olabilir. Microsoft, daha önceki özel oyunları Ori and the Blind Forest ve Ori and the Will of the Wisps'i Nintendo Switch'te yayınlamıştı.”

Xbox'ın donanım satışları konusunda Sony ya da Nintendo kadar endişeli olmadığı açık. Xbox Series X sahibi olmasanız bile sahip olduğunuz cihazların yarısında Xbox oyunlarını bulut üzerinden oynayabilirsiniz. Bu, Team Xbox için bu yönde atılmış bir başka adım olacak.

PODCAST YAYININI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ