DOLAR
42,83 -0,04%
EURO
50,55 -0,04%
ALTIN
6.170,63 0,17%
BITCOIN
3.746.236,74 0,54%

Saryagaş'ta drift yapan sürücü 12 metrelik yılbaşı ağacını devirdi

Kazakistan'ın Saryagaş kentinde gece drift yapan sürücünün çarptığı 12 metrelik yılbaşı ağacı devrildi; olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Yayın Tarihi: 24.12.2025 20:41
Güncelleme Tarihi: 24.12.2025 20:41

Saryagaş'ta drift yapan sürücü 12 metrelik yılbaşı ağacını devirdi

Saryagaş'ta meydan süslemeleri zarar gördü

Kazakistan'ın Saryagaş kentinde gece saatlerinde meydana gelen olayda, kent meydanına kurulan 12 metrelik yılbaşı ağacı drift yapan bir aracın çarpması sonucu devrildi.

Olayın gelişimi

Görgü ve kayıtlarla tespit edildiği üzere sürücü, ağacın etrafında birden fazla tur attıktan sonra direksiyon hakimiyetini kaybetti ve ağaca çarptı. Çarpmanın ardından sürücü olay yerinden kaçtı.

Görüntüler ve güvenlik kaydı

Olay anı, çevredeki güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. Kamera kayıtları, aracın manevralarını, çarpma anını ve sürücünün olay yerinden ayrılışını belgeledi.

Değerlendirme

Bu tür trafik davranışları, halkın ve kamu alanlarındaki süslemelerin güvenliğini tehlikeye atıyor. Meydanda meydana gelen hasarın büyüklüğü ve olası sorumluluk konuları, kayıtların incelenmesiyle netleşecektir.

Not: Haberde yer alan isim, yer ve sayısal veriler korunarak aktarılmıştır; olayla ilgili resmi açıklama veya ek bilgi haberde yer almamaktadır.

Kazakistan’da kent meydanında drift yapan sürücü, çarptığı 12 metrelik yılbaşı ağacını...

Kazakistan’da kent meydanında drift yapan sürücü, çarptığı 12 metrelik yılbaşı ağacını devirdi.

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.