Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Şarkıcı Atilla Taş tutuklandı

Şarkıcı Atilla Taş, eşiyle birlikte gittiği barda alkollü halde çevreye rahatsızlık verdi. İşletme sahipleri tarafından dışarı çıkarılmak istenen Taş, kavga çıkardı. Olay yerine gelen polislere de direnen Taş, gözaltına alındı. Taş, bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yayın Tarihi: 23.12.2023 15:56
Güncelleme Tarihi: 23.12.2023 15:56

Şarkıcı Atilla Taş tutuklandı

Şarkıcı Atilla Taş, eşi Meryem Güler Taş ile birlikte Beşiktaş’ta bir barda eğleniyordu. Ancak aşırı alkollü olan Taş, çalışanlara ve diğer müşterilere hakaret etmeye başladı. Taş, bardan çıkmak istemeyince işletme sahipleri ile tartıştı.

BARDA KAVGA ÇIKTI

Taş, işletme sahiplerinin kendisini dışarı çıkarmak istemesine sinirlendi. Barda kavga çıktı. Taş, işletme sahiplerine saldırdı. Olayı gören diğer müşteriler de araya girdi. Taş, kendisini sakinleştirmeye çalışanlara da küfür etti.

POLİSE DİRENDİ

Olay yerine polis ekipleri geldi. Polisler, Taş ve eşini gözaltına almak istedi. Ancak Taş, polislere de mukavemet gösterdi. Polisler, Taş’ı zorlukla kelepçeledi. Taş ve eşi, polis aracına bindirilerek karakola götürüldü.

TUTUKLANDI

Taş ve eşi, karakolda ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Savcılık, Taş hakkında “kamu görevlisine mukavemet”, “kamu malına zarar verme”, “hakaret” ve “kasten yaralama” suçlarından tutuklama talep etti. Mahkeme, Taş’ın tutuklanmasına karar verdi. Taş’ın eşi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.