Sarıyer'de yol ortasında gerginlik araç kamerasına yansıdı
İstanbul'un Sarıyer ilçesinde, Rumeli Fener Yolu üzerinde iki sürücü arasında sözlü tartışma yaşandı. İddiaya göre bir sürücü hatalı sollama yaptıktan sonra diğer aracın önünü kesti ve sürücüyle tartışmaya başladı.
Tartışmanın seyrine ilişkin görüntüler
Araç kamerası görüntüleri, tartışmanın "Neden sollarken hızlı gittin?" sözleriyle başladığını ve kısa süreli gerginliğe dönüştüğünü gösteriyor. Taraflar arasında küfürleşme yaşandıktan sonra her iki sürücü de araçlarıyla olay yerinden ayrıldı.
Görüntülerin önemi
Araç kamerası kayıtları, trafikteki anlaşmazlıkların nasıl geliştiğine dair nesnel bir kayıt sunuyor. Bu tür görüntüler, olayın çözümüne ışık tutabiliyor ve tarafların anlatımlarını destekleyebiliyor.
SARIYER’DE BULUNAN RUMELİ FENER YOLU'NDA HATALI SOLLAMA YAPTIĞI ÖNE SÜRÜLEN BİR SÜRÜCÜ İLE DİĞER ARAÇ SÜRÜCÜSÜ ARASINDA SÖZLÜ TARTIŞMA YAŞANDI