İstanbul'un Sarıyer ilçesinde bulunan bir marangozhanede çıkan yangın, kısa sürede paniğe yol açtı. Huzur Mahallesi İmam Çeşme Yolu Caddesi'ndeki marangozhanede, arızalanan bir kesim makinesi alev alarak yangına sebep oldu.
Yangının başlamasının ardından çevredeki vatandaşlar ve iş yeri çalışanları, yangın tüpüyle alevlere müdahale etmeye çalıştı; ancak alevler hızla marangozhaneye yayıldı. Olay yerine gelen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürdü.
Yangına müdahale sırasında yaralanan bir iş yeri çalışanına, sağlık ekipleri ambulansta müdahale etti. Yaralı, daha sonra hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yangın nedeniyle marangozhanede önemli hasar meydana geldi. Olayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.