DOLAR
42,8 -0,18%
EURO
50,18 0,03%
ALTIN
5.965,01 -0,11%
BITCOIN
3.769.916,4 -3,84%

Sarıyer'de Eski Topçu Karakolu'ndaki Yangına İlişkin 11 Kişi Gözaltına Alındı

Sarıyer'deki eski Topçu Karakolu'nda çıkan yangın sonrası 11 kişi yakalandı, yangının sigara izmaritinden çıktığı belirlendi.

Yayın Tarihi: 17.03.2025 17:06
Güncelleme Tarihi: 17.03.2025 17:06

Sarıyer'de Eski Topçu Karakolu'ndaki Yangına İlişkin 11 Kişi Gözaltına Alındı

Sarıyer'de yer alan ve eski Topçu Karakolu olarak bilinen 3 katlı ahşap binada gece saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın meydana geldi. Yangın sonrası olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Büyükdere Mahallesi Topçu Karakolu Sokak'ta başlayan yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, alevlere hızlı bir şekilde müdahale ederek yangını söndürdü. Ancak, bina yangın nedeniyle kullanılamaz hale geldi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yangının çıkış nedenini araştırmak amacıyla başlattıkları çalışmalarda rap müzik sanatçısı Barış Koçak ile birlikte 10 kişinin eski Topçu Karakolu'nda klip çekmek için toplandığını belirledi. Elde edilen bilgilere göre, gruptakilerin içtikleri sigara izmaritlerini yere attıkları tespit edildi.

Yangının sigara izmaritinden çıktığı değerlendirilen polis ekipleri, Barış Koçak'ın da aralarında bulunduğu toplam 11 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahısların emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı