Sarıkamış’ta araç iş yerine girdi
Kars’ın Sarıkamış ilçesinde seyir halindeki bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bir iş yerine girdi. Kazada yaralanan olmazken, hem araçta hem de iş yerinde maddi hasar oluştu.
Araç ve iş yerinde oluşan hasar:
Olay yerinde yapılan ilk tespitlere göre aracın çarpması sonucu iş yerinde parçalanma ve yer yer çökmeler meydana geldi. Otomobilde de gövde ve mekanik aksamda belirgin hasarlar görüldü. Kazaya ilişkin görgü tanıkları olay anında yaralanma olmadığını belirtti.
Soruşturma ve olası nedenler:
Emniyet ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı. Resmi makamlardan yapılacak teknik inceleme ve raporlar sonucunda kazanın nedeni netleşecek; olası faktörler arasında sürücü hatası, yol veya hava koşulları ile araç arızası değerlendirilecek. Olayla ilgili soruşturma sürüyor ve ilgili birimler tarafından ayrıntılı inceleme yapılacağı bildirildi.
SARIKAMIŞ’TA KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL İŞ YERİNE GİRDİ(KARS-İHA)