Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor, Trendyol 1. Lig'in 32. haftasında Geosis Boluspor ile karşı karşıya geldi. 11 Nisan Stadı'nda gerçekleştirilen karşılaşmada, sarı-yeşilli ekip, rakibini 3-2 mağlup ederek 4 maç aradan sonra galip gelmeyi başardı.
Şanlıurfaspor, bu galibiyetiyle alt sıralardan kurtulma mücadelesinde önemli bir adım atmış oldu. Maç boyunca Safa Kınalı, Ogundu ve Hasan Hüseyin Acar’ın golleriyle 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu sonuç, takımın son galibiyetini 27. haftada, deplasmanda Fitmens Gömlek Yeni Malatyaspor’a karşı aldığı 4-1’lik galibiyetin ardından gelen 4 maçlık kötü serinin sona ermesi anlamına geliyor.
Bu galibiyet, Şanlıurfaspor'un iç sahada yaşadığı 4 maçlık galibiyet hasretine de son vermiş oldu. Takım, son olarak 22. haftada Uğur Okulları İstanbulspor'a karşı 1-0 galip gelirken, ardından oynadığı 4 iç saha maçından 3 mağlubiyet ve 1 beraberlikle ayrılmıştı.