Şanlıurfa Siverek'te lisede silahlı saldırı: 13 öğrenci yaralandı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesindeki Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde bir öğrencinin silahlı saldırısında ilk belirlemelere göre 13 öğrenci yaralandı.

Yayın Tarihi: 14.04.2026 10:57
Güncelleme Tarihi: 14.04.2026 11:29

Şanlıurfa Siverek'te lisede silahlı saldırı: 13 öğrenci yaralandı

Şanlıurfa Siverek'te lisede silahlı saldırı: 13 öğrenci yaralandı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde bir öğrenci tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırıda, ilk belirlemelere göre 13 öğrenci yaralandı.

Olayın gelişimi

Edinilen bilgiye göre olay, Hasan Çelebi Mahallesindeki okulda meydana geldi. Yaralı öğrencilerin bazıları saldırıdan kaçmak için camdan atladığı öğrenildi. Güvenlik güçleri okulda bulunan öğrencilerin büyük bölümünü tahliye etti.

Müdahale

İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve özel harekat ekipleri sevk edildi. Olayla ilgili ayrıntılar ve yaralı öğrencilere ilişkin gelişmeler yerel yetkililerce paylaşılmaya devam ediyor.

ŞANLIURFA'DA LİSEDE SİLAHLI SALDIRI 13 YARALI

ŞANLIURFA'DA LİSEDE SİLAHLI SALDIRI 13 YARALI

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.