Şanlıurfa'da otobüsün çarptığı 5 yaşındaki çocuk ağır yaralandı

Şanlıurfa Haliliye'de Atatürk Bulvarı'nda özel halk otobüsünün çarptığı 5 yaşındaki A.M.T. (Küçük Meryem) ağır yaralandı; yoğun bakımda, şoför gözaltında, soruşturma sürüyor.

Yayın Tarihi: 01.02.2026 17:30
Güncelleme Tarihi: 01.02.2026 17:30

Şanlıurfa'da otobüsün çarptığı 5 yaşındaki çocuk ağır yaralandı

Şanlıurfa'da otobüsün çarptığı 5 yaşındaki çocuk ağır yaralandı

Kaza, önceki gün Haliliye ilçesi Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. Ailesiyle birlikte yolun karşı tarafına geçmeye çalışan A.M.T. (5)'ye, sürücüsü henüz öğrenilemeyen özel halk otobüsü çarptı.

Olayın ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan çocuk, metinde adı geçen Küçük Meryem, ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Çocuğun durumu ağır olduğu için yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Soruşturmanın seyri

Kaza sonrası otobüs şoförünün gözaltına alındığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Yetkililer kaza koşullarını ve sorumlulukları belirlemeye yönelik incelemeyi sürdürüyor.

ŞANLIURFA’DA OTOBÜSÜN ÇARPTIĞI ÇOCUK AĞIR YARALANDI

ŞANLIURFA’DA OTOBÜSÜN ÇARPTIĞI ÇOCUK AĞIR YARALANDI

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.