Şanlıurfa'da dini inançları istismar eden suçtan hükümlü K.D. yakalandı

Şanlıurfa'da Karaköprü jandarma ekipleri, 'dini inanç ve duyguların istismar edilmesi suretiyle dolandırıcılık' suçundan kesinleşmiş 9 yıl 2 ay 18 gün hapis cezası bulunan K.D.'yi yakalayıp tutukladı.

Yayın Tarihi: 29.08.2026 17:52
Güncelleme Tarihi: 29.08.2026 17:52

Şanlıurfa'da dini inançları istismar eden suçtan hükümlü K.D. yakalandı

olayın özeti:

Şanlıurfa'da Karaköprü İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 'dini inanç ve duyguların istismar edilmesi suretiyle dolandırıcılık' suçundan hakkında kesinleşmiş 9 yıl 2 ay 18 gün hapis cezası bulunan K.D.'yi yakaladı.

operasyon ve yakalama:

Karaköprü İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmada K.D. gözaltına alındı. Şahıs, jandarmadaki ilk işlemlerinin ardından ilgili birimlere teslim edildi.

yargılama ve tutuklama:

Gözaltına alınan K.D., karakoldaki işlemlerinin tamamlanmasını takiben sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DİNİ İSTİSMAR EDEN DOLANDIRICI YAKALANDI

DİNİ İSTİSMAR EDEN DOLANDIRICI YAKALANDI

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.