Sanayi yolunda kontrol kaybı sonucu söndürme aracı devrildi

Boyabat'ın Hanönü mevkiinde özel şirkete ait söndürme aracı direksiyon hakimiyetini kaybedip bariyere çarparak yan yattı; sürücü hastaneye kaldırıldı.

Yayın Tarihi: 19.08.2026 23:48
Güncelleme Tarihi: 19.08.2026 23:51

Sanayi yolunda kontrol kaybı sonucu söndürme aracı devrildi

Sanayi yolunda kontrol kaybı sonucu söndürme aracı devrildi

Sinop'un Boyabat ilçesinde, Hanönü mevkiinde seyir halindeki özel şirkete ait söndürme aracı sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bariyerlere çarparak yan yattı. Kazada araç savrularak karşı istikamete geçti ve burada durabildi.

Kaza nasıl gerçekleşti:

Edinilen bilgiye göre araç, Boyabat istikametinden sanayi yönüne doğru ilerlerken sürücünün kontrolü kaybetmesiyle bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle ekip aracı devrildi ve araç bir süre savrulduktan sonra karşı yönde durdu. Olayda araçta bulunan sürücü yaralandı.

Müdahale ve soruşturma:

Olay yerine sevk edilen sağlık ve güvenlik ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralı sürücü, ambulansla Boyabat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili olarak yetkililer tarafından soruşturma ve inceleme başlatıldı.

Olaya karışan aracın özel bir şirkete ait olduğu bilgisi korunurken, ilgili birimler kazanın nedenine ilişkin teknik ve mevzuata uygun değerlendirmeleri sürdürüyor.

BOYABAT İLÇESİNDE ÖZEL BİR ŞİRKETE AİT SÖNDÜRME ARACININ BARİYERE ÇARPARAK YAN YATTIĞI KAZADA...

BOYABAT İLÇESİNDE ÖZEL BİR ŞİRKETE AİT SÖNDÜRME ARACININ BARİYERE ÇARPARAK YAN YATTIĞI KAZADA SÜRÜCÜ YARALANDI

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.