Samsunspor hazırlıkları çift antrenmanla sürdürüyor

Samsunspor, 2026-2027 sezonu hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde günde çift antrenmanla sürdürüyor; teknik heyet fiziksel ve taktiksel çalışmaları eş zamanlı takip ediyor.

Yayın Tarihi: 14.07.2026 11:39
Güncelleme Tarihi: 14.07.2026 11:42

Samsunspor hazırlıkları çift antrenmanla sürdürüyor

Samsunspor güç depoluyor

Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, 2026-2027 sezonu hazırlıklarını kendi tesislerinde günde çift antrenmanla sürdürüyor. Hazırlık süreci Nuri Asan Tesisleri'nde devam ediyor ve teknik heyet çalışmaların her aşamını yakından takip ediyor.

Antrenmanın içeriği

Günün ilk antrenmanı sabah saatlerinde, Teknik Direktör Thorsten Fink yönetiminde gerçekleşti. İdman, koşu ve dinamik ısınma hareketleriyle başladı; bu bölüm oyuncuların sakatlık riskini azaltmayı ve antrenman temposuna adaptasyonu sağlamayı amaçladı.

Isınmanın ardından takım halinde ayak tenisi oyunları oynandı. Neşeli anların yer aldığı bu bölüm, hem koordinasyon hem de takım uyumunu artırmaya yönelik uygulamalardan oluştu. Antrenmanın son bölümünde futbolcular, teknik ekibin hazırladığı kuvvet programı ile dayanıklılık ve fiziksel kapasite üzerinde çalıştı.

Hazırlık taktiği ve hedefler

Teknik heyet, oyuncuların performansını bireysel olarak izliyor; fiziksel takip ve geri bildirim mekanizmaları ile kondisyon seviyesini yükseltmeyi hedefliyor. Hazırlık dönemi boyunca fiziksel çalışmaların yanı sıra taktiksel organizasyonlara da ağırlık verilecek.

Kırmızı-beyazlı ekip, yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmayı amaçlayarak antrenman yoğunluğunu koruyor ve hazırlık programını günde çift idmanla sürdürüyor.

YENİ SEZON ÖNCESİ ÇALIŞMALARINA NURİ ASAN TESİSLERİ’NDE DEVAM EDEN KIRMIZI-BEYAZLI EKİP, GÜNÜN İLK...

YENİ SEZON ÖNCESİ ÇALIŞMALARINA NURİ ASAN TESİSLERİ’NDE DEVAM EDEN KIRMIZI-BEYAZLI EKİP, GÜNÜN İLK ANTRENMANINI SABAH SAATLERİNDE GERÇEKLEŞTİRDİ. TEKNİK DİREKTÖR THORSTEN FİNK YÖNETİMİNDE YAPILAN ANTRENMANDA FUTBOLCULAR, YENİ SEZON ÖNCESİ FİZİKSEL SEVİYELERİNİ YÜKSELTMEK VE TAKIM UYUMUNU ARTIRMAK İÇİN YOĞUN BİR ÇALIŞMA PROGRAMI UYGULADI.

YENİ SEZON ÖNCESİ ÇALIŞMALARINA NURİ ASAN TESİSLERİ’NDE DEVAM EDEN KIRMIZI-BEYAZLI EKİP, GÜNÜN İLK...

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!