
Samsunspor Transfer Sürecini Hızlandırıyor
Samsunspor Kulübü Başkan Vekili Veysel Bilen, takımın 3 Temmuz'da Samsun'da toplanacağını ve 7 Temmuz'da 1. etap kamp çalışmaları için Kayseri'ye gideceğini duyurdu.
Kamp Süresi ve Planlar
Bilen, Kayseri'de toplam 11 gün kamp yapacaklarını belirterek, ikinci etap kampı için yurt dışını düşünmekte olduklarını ifade etti. Henüz netleşmemiş olan ikinci camp programı ile ilgili olarak, yaklaşık 10 gün içinde açıklama yapılacağını ekledi.
“Özellikle ikinci kamp döneminde hazırlık maçı oynamayı çok arzu ediyoruz” diyen Bilen, UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak için play-off mücadelesi verecekleri için, bu seviyedeki takımlarla hazırlık yapmanın önemine dikkat çekti.
Transfer Stratejisi
Samsunspor'un transfer çalışmalarının mali disiplin çerçevesinde ilerlediğine değinen Bilen, “Belirlediğimiz ücret politikasından asla taviz vermiyor, TFF'nin harcama limitleri içerisinde kalmak koşuluyla şeffaf biçimde transfer yapıyoruz” ifadelerini kullandı. İki resmi transferin yapıldığını belirten Bilen, diğer transferleri de 1. etap kamp dönemine kadar tamamlamayı hedeflediklerini aktardı.
Taraftarlara Sabır Çağrısı
Bilen, transfer hakkında kamuoyunda dolaşan çeşitli isimlerin gerçeklik payı bulunmadığını vurgulayarak, taraftarlara sabırlı olmaları için çağrıda bulundu. “Başkanımız dışında yapılan açıklamalara itibar edilmemesini rica ediyoruz” dedi.
Kadronun Güçlendirilmesi
Takımın ihtiyaç duyulan pozisyonları hakkında alternatiflerin belirlendiğini anlatan Bilen, teknik direktör ile başkan tarafından oluşturulan komitenin çalışmalarını yürüttüğünü aktardı. “Kaliteli ve karakterli oyuncu grubu ile hedeflediğimiz yapıyı kuracağız. Ziraat Türkiye Kupası, Türkiye Ligi ve Avrupa Ligi gibi zorlu bir süreçte kadromuzu geniş tutmamız gerekiyor” diye ekledi.
Samsunspor Kulübü Başkan Vekili Veysel Bilen, ilk etap kamp çalışmalarına kadar transferi bitirmek istediklerini belirtti. Bilen, AA muhabirine konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.