Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Samsung yıllar sonra yeniden C serisi üretecek

Samsung, 7 yıl aradan sonra heyecan verici bir geri dönüşle karşımızda: Galaxy C serisi yeniden canlanıyor! Yıllar içinde birçok başarılı akıllı telefon serisiyle adından söz ettiren Samsung, bu sefer de geçmişteki popüler serisi Galaxy C'yi taze bir solukla geri getiriyor. İşte detaylar...

Yayın Tarihi: 27.03.2024 13:51
Güncelleme Tarihi: 27.03.2024 13:51

Samsung yıllar sonra yeniden C serisi üretecek

Samsung, Galaxy A serisi akıllı telefonlarını, özellikle de Galaxy A55 gibi başarılı modelleri piyasaya sürmeye devam ediyor. Aynı zamanda, Galaxy A serisinin daha uygun fiyatlı ve değiştirilmiş versiyonlarını da Galaxy M ve F serileri altında kullanıcıların beğenisine sunuyor. Ancak son gelişmeler, Samsung'un ürün yelpazesini genişletme hedeflerini gösteriyor gibi. Galaxy C55'in geri dönüşüyle birlikte, firma muhtemelen farklı segmentlerdeki kullanıcıları hedefleyerek daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşmayı amaçlıyor.


İŞTE SAMSUNG GALAXY C55 ÖZELLİKLERİ

akıllı telefonlarını, özellikle de Galaxy A55 gibi başarılı modelleri piyasaya sürmeye devam ediyor. Aynı zamanda, Galaxy A serisinin daha uygun fiyatlı ve değiştirilmiş versiyonlarını da Galaxy M ve F serileri altında kullanıcıların beğenisine sunuyor. A

Samsung'un uzun bir aradan sonra Galaxy C serisi ile geri dönüş yapacağı haberleri teknoloji dünyasında yankı uyandırıyor. Son olarak Galaxy C55'in Google Play Console'da listelendiği ortaya çıktı. Ancak telefonun başlangıçta Çin pazarına özgü olabileceği belirtiliyor ve küresel piyasaya çıkıp çıkmayacağı belirsizliğini koruyor.

Galaxy C55'in teknik özellikleri de giderek netleşiyor. Telefon, Full HD (1080 x 2400 piksel) çözünürlüğünde ve 450 DPI ekran yoğunluğuna sahip olacak. Android 14 işletim sistemiyle gelecek olan cihaz, 8GB RAM ve Snapdragon 7 Gen 1 işlemci ile güçlendirilmiş. Ancak, bu işlemcinin orta seviyeyi hedeflediği ve modern oyunlarda performansının sınırlı olabileceği belirtiliyor.

Henüz Galaxy C55 hakkında çok fazla detay bulunmamasına rağmen, Google Play Console'da listelenmiş olması yakın bir lansmanın habercisi olarak değerlendiriliyor. Öte yandan, Samsung'un yakın gelecekte küresel pazar için Galaxy M55 ve Galaxy F55 modellerini duyurması bekleniyor.