Bist 100
10.082,77 1%
DOLAR
32,42 -0,08%
EURO
34,84 0,2%
ALTIN
2.423,52 -0,12%

Samsung'dan Apple iMac'i gölgede bırakacak yeni rakip

Samsung, ‘All-In-One Pro’ ismini verdiği, Apple iMac’i andıran yeni masaüstü bilgisayar modelini duyurdu. Bu şık ve kompakt bilgisayar, 22 Nisan itibarıyla tüketicilerin beğenisine sunulacak.

Yayın Tarihi: 09.04.2024 15:15
Güncelleme Tarihi: 09.04.2024 15:15

Samsung'dan Apple iMac'i gölgede bırakacak yeni rakip

Samsung, Apple’ın iMac modeline rakip olarak tasarladığı yeni all-in-one masaüstü bilgisayar modelini piyasaya sürdü. Samsung All-In-One Pro, şu an için sadece Güney Kore pazarında bulunacak ve Apple iMac’in sunduğundan daha üstün performans vaat ediyor. Ayrıca, iMac’te mevcut olmayan donanım yükseltme imkanlarıyla da dikkat çekiyor.

samsung

Samsung All in One Pro'nun Özellikleri

Samsung’un yeni All-In-One Pro modeli, şık ve modern bir tasarıma sahip. Bu cihaz, metal bir çerçeve ve Microsoft Copilot AI özelliğine hızlı erişim sağlayan tam boyutlu bir kablosuz klavye ve fare seti ile geliyor. Önceki modele göre daha geniş bir görüntüleme alanı sunan 27 inçlik 4K çözünürlüklü ekranı, görsel bir şölen vaat ediyor. Ses deneyimi, Dolby Atmos destekli 3D hoparlörlerle zenginleştirilmiş. Güçlü bir performans için, belirli bir model numarası olmaksızın Intel Core Ultra işlemciye yer verilmiş. 16GB RAM ve 256GB depolama kapasitesiyle donatılmış olan bu bilgisayar, kullanıcıların ihtiyaçlarına göre yükseltme yapıp yapamayacağı henüz net değil. Çeşitli bağlantı seçenekleri arasında HDMI, Ethernet, USB-A portları ve 3.5mm kulaklık jakı bulunuyor. Bluetooth 5.3 ve WiFi 6E gibi kablosuz bağlantı teknolojileri de mevcut. Entegre web kamerası, video konferans ve görüşmeler için ideal. Windows 11 Home işletim sistemi altında çalışan bu bilgisayar, Galaxy ekosistemi uygulamalarıyla entegre bir deneyim sunuyor. Buds Auto Switch, Multi Control, Quick Share ve Second Screen gibi özelliklerle, Galaxy cihazlar arasında sorunsuz bir etkileşim sağlanıyor. Dosya transferleri, sürükle ve bırak yöntemiyle kolayca gerçekleştirilebiliyor. Windows Phone Link sayesinde, Samsung telefonunuza gelen bildirimleri doğrudan bilgisayarınızdan görüntüleyebilir ve yanıtlayabilirsiniz. Ayrıca, telefonunuzun kamerasını bilgisayarınızın web kamerası olarak kullanabilirsiniz.

Samsung’un All-In-One Pro modeli, Güney Kore pazarında 1.470 dolarlık bir fiyatla tüketicilere sunulmuş durumda. Bu yeni all-in-one masaüstü bilgisayar, rekabetçi fiyatlandırmasıyla dikkat çekiyor.