Samsun Vezirköprü'de sahte para operasyonu: 3 kişi tutuklandı
Operasyonun seyri ve sonuçları
Vezirköprü Kaymakamlığı koordinesinde yürütülen çalışmada, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından H.A., M.A. ve F.A. isimli şahısların sahte para ile işlem yaptıkları tespit edildi.
Yapılan teknik ve fiziki takip sonrasında düzenlenen operasyonda şüpheliler kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Üzerlerinde yapılan aramalarda sahte olduğuna değerlendirilen bir miktar para ele geçirildi.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan üç şüpheli, sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay, yerel yönetim ile emniyet birimleri arasındaki koordinasyonun ve teknik-fiziki takibin etkin biçimde yürütüldüğünü gösteriyor.
SAMSUN'UN VEZİRKÖPRÜ İLÇESİNDE SAHTE PARA KULLANILDIĞI TESPİT EDİLEN VE YAKALANAN 3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI.