Samsun'da zincirleme kaza: düğüne giden anne ve 4 yaşındaki oğlu yaralandı

Tekkeköy'de dört aracın karıştığı zincirleme kazada, düğüne giden 29 yaşındaki sürücü Ceylan Altuntaş ve 4 yaşındaki oğlu Onur yaralandı.

Yayın Tarihi: 15.10.2026 20:37
Güncelleme Tarihi: 15.10.2026 21:07

Samsun'da zincirleme kaza: düğüne giden anne ve 4 yaşındaki oğlu yaralandı

Samsun'da zincirleme kaza: düğüne giden anne ve 4 yaşındaki oğlu yaralandı

Tekkeköy ilçesi Kirazlık Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda akşam saat 18.30 sıralarında meydana gelen zincirleme trafik kazasında, dört araç birden birbirine girdi. Kazada 29 yaşındaki otomobil sürücüsü Ceylan Altuntaş ile araçta bulunan 4 yaşındaki oğlu Onur Altuntaş yaralandı.

kaza nasıl meydana geldi:

Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Keskin yönetimindeki 55 AVA 393 plakalı kamyonetin önüne başka bir aracın çıkması sonucu bu kamyonet yavaşladı. Ardından gelen Mehmet Keskin idaresindeki 55 AVZ 131 plakalı kamyonet de hızını azaltırken, arkasından gelen Ceylan Altuntaş yönetimindeki 55 AUY 486 plakalı otomobil önündeki kamyonete çarptı. Bu çarpışmanın ardından arka plaktan gelen Rasim Gökçen yönetimindeki 55 AAL 72 plakalı kamyon otomobile çarparak zincirleme kazaya neden oldu. Çarpışmanın etkisiyle diğer araçlar da birbirlerine çarptı ve toplam dört araç hasar gördü.

yaralıların durumu ve inceleme:

Kazada yaralanan anne ve oğlu için olay yerine çağrılan ambulansla Samsun Şehir Hastanesi'ne sevk yapıldı. Yaralıların genel durumuna ilişkin detaylı bilgi verilmezken, kazaya karışan sürücülerin ifadeleri doğrultusunda polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Ayrıca, kazanın meydana geldiği bulvar üzerinde trafik akışı kaza sonrası kontrollü şekilde sağlandı.

Olayın ardından öğrenilen diğer bir ayrıntıda, Ceylan Altuntaş'ın Çarşamba ilçesinden Samsun'a düğüne gitmek üzere yola çıktığı belirtildi. Polis kazanın oluş nedenini belirlemek için görgü tanıkları ve araç sürücülerinin ifadelerini topluyor.

SAMSUN’UN TEKKEKÖY İLÇESİNDE 4 ARACIN KARIŞTIĞI ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASINDA 29 YAŞINDAKİ CEYLAN...

SAMSUN’UN TEKKEKÖY İLÇESİNDE 4 ARACIN KARIŞTIĞI ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASINDA 29 YAŞINDAKİ CEYLAN ALTUNTAŞ İLE 4 YAŞINDAKİ OĞLU ONUR ALTUNTAŞ YARALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.