Samsun'da Kaçak Etil Alkol Operasyonu: 2 Ton Ele Geçirildi

Samsun'da gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda 2 ton 40 litre etil alkol ele geçirildi; 1 kişi gözaltına alındı.

Yayın Tarihi: 22.09.2024 19:56
Güncelleme Tarihi: 22.09.2024 19:56

Samsun'da Kaçak Etil Alkol Operasyonu: 2 Ton Ele Geçirildi

Samsun'da Kaçak Etil Alkol Baskını

Samsun'un Atakum ilçesinde gerçekleştirilen bir kaçakçılık operasyonunda, toplamda 2 ton 40 litre etil alkol ele geçirildi.

Operasyonun Detayları

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, haksız kazanç sağlamak amacıyla hareket eden ve halk sağlığını tehdit eden kişilere karşı bir dizi çalışma yürüttü. Bu kapsamda, şüpheli bir tır üzerinde yapılan aramada büyük miktarda kaçak alkol tespit edildi.

Gözaltına Alınan Şahıs

Düzenlenen operasyonda R.A. (32) adlı bir kişi gözaltına alındı ve ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Ekiplerin bu tür yasadışı faaliyetlerle mücadele kararlılığı sürüyor.

Samsun'un Atakum ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 2 ton 40 litre etil alkol ele...

Samsun'un Atakum ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 2 ton 40 litre etil alkol ele geçirildi, 1 zanlı gözaltına alındı.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı