Samsun'da 78 yaşındaki sürücünün kayması sonucu motosiklet devrildi

İlkadım Kale Mahallesi Fuar Caddesi'nde 78 yaşındaki sürücünün kullandığı motosiklet kaydı ve devrildi; yaralı sürücü ambulansla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yayın Tarihi: 22.10.2026 11:01
Güncelleme Tarihi: 22.10.2026 11:01

Samsun'da 78 yaşındaki sürücünün kayması sonucu motosiklet devrildi

Samsun'da motosiklet kazası

Samsun'un İlkadım ilçesinde bir motosiklet kazası sonucu sürücü yaralandı. Olay, Kale Mahallesi Fuar Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Dursun Kocabal (78) idaresindeki 55 ALA 077 plakalı motosiklet seyir halindeyken kayarak devrildi.

Kaza yeri ve koşullar:

Kaza Fuar Caddesi üzerinde gerçekleşti. Motosikletin sürüş sırasında kayması sonucu devrildiği bildirildi; olayın oluş şekliyle ilgili ilk tespitler bu yöndedir.

Yaralı ve müdahale:

Kazada yaralanan sürücü, olay yerine gelen ambulansla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücünün tedavi süreci hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Polis incelemesi:

Olayla ilgili olarak polis ekipleri inceleme başlattı. Kazanın nedenine ilişkin soruşturma sürüyor.

SAMSUN’UN İLKADIM İLÇESİNDE MOTOSİKLETİN DEVRİLMESİ SONUCU SÜRÜCÜ YARALANDI.

SAMSUN’UN İLKADIM İLÇESİNDE MOTOSİKLETİN DEVRİLMESİ SONUCU SÜRÜCÜ YARALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.