Samsun’da 19 Mayıs kutlamaları başladı
SAMSUN (İHA) – Samsun’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 107. yıl dönümü kapsamında törenler, Atatürk Anıtı’nda düzenlenen çelenk sunma töreniyle başladı.
Anıttaki tören
Törene, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci tarafından anıta çelenk sunulmasıyla başlandı. Program, katılımcıların saygı duruşunda bulunması ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti. Ardından törene katılan protokol üyeleri, gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar toplu halde hatıra fotoğrafı çektirdi.
Programın sürdürüleceği alanlar ve akşam etkinlikleri
Anıttaki törenin ardından kutlamalar; İstiklal Meydanı ve Tütün İskelesindeki programlarla sürecek. Haber bülteninde belirtildiği üzere, akşam saatlerine doğru etkinlikler arasında Solo Türk ve Türk Yıldızları gösterileri de yer alacak.
SAMSUN’DA 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 107. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMALARI, ATATÜRK ANITI’NDA DÜZENLENEN ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI.