DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0,01%
BITCOIN
3.851.684,62 0,06%

Samsun Aile Platformu'ndan Fenerbahçe Beko'nun Şampiyonluk Kutlamasına Tepki

Samsun Aile Platformu, Fenerbahçe Beko'nun şampiyonluk kutlamasını LGBT propagandası olarak eleştirdi.

Yayın Tarihi: 27.06.2025 20:01
Güncelleme Tarihi: 27.06.2025 20:01

Samsun Aile Platformu'ndan Fenerbahçe Beko'nun Şampiyonluk Kutlamasına Tepki

Samsun Aile Platformu, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe Beko'nun kutlama etkinliğine yönelik sert bir açıklama yaptı. Toplamda 50 derneği temsil eden platform, Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamasının aile değerlerine ve kulüp kültürüne zarar verdiğini belirtti.

Yapılan açıklamada, "Fenerbahçe yönetiminden büyük saygısızlık. Şampiyonluk kutlaması küresel vesayetin gölgesinde LGBT dayatmasıdır. Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimi, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nın açılış töreninde sergilenen iğrenç gösterinin aciz bir kopyasını tribünlere taşımıştır. Bu eylem, yalnızca kulüp tarihine değil, aynı zamanda ekran başındaki çocuklara, aile yapımıza ve köklü Fenerbahçe kültürüne karşı yapılmış açık bir saygısızlıktır." ifadeleri yer aldı.

Platform, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Bu hadsiz girişim, LGBT propagandasının spor yoluyla yayılmasına zemin hazırlamakta, genç nesilleri ve aile bütünlüğünü hedef almaktadır. Samsun Büyük Aile Platformu olarak bu dayatmayı reddediyor, Fenerbahçe yönetimini sağduyuya ve camianın değerlerine saygılı olmaya davet ediyoruz."

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı