Samanlık yangını Adapazarı'nda geniş çaplı hasara yol açtı
Sakarya'nın Adapazarı ilçesi Aşırlar Mahallesi Abay Sokak üzerinde bir evin bahçesindeki samanlıkta çıkan yangında binlerce saman balyası kül oldu ve 4 kişi dumandan etkilendi.
Yangının seyri ve müdahale:
Yangın, henüz belirlenemeyen bir nedenle samanlığın bulunduğu bölümü tamamen sardı. Alevlerin yükselmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Müdahale çalışmalarına mahalle sakinleri de kendi tankerleriyle destek verdi ve ekipler yangını söndürmek için yoğun çaba harcadı.
Etkilenenler ve inceleme:
Meydana gelen olayda dumandan etkilenen 4 kişi, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Yangın yaklaşık 3 saat sonra kontrol altına alındı; soğutma çalışmaları sürüyor ve olayla ilgili inceleme başlatıldı.
SAKARYA’NIN ADAPAZARI İLÇESİNDE SAMANLIKTA ÇIKAN YANGINDA BİNLERCE SAMAN BALYASI KÜL OLURKEN 4 KİŞİDE DUMANDAN ETKİLENDİ.