DOLAR
42,54 0%
EURO
49,62 0%
ALTIN
5.758,07 0%
BITCOIN
3.912.542 0%

Salihlili iki judocu Düzce'deki Kuraş Milli Takım Kampına davet edildi

Salihlili judocular Mehmet Emin Çolakçivi ve Duygu Dirgen, Düzce'deki Kuraş Milli Takım Kampına davet edilerek milli kamp kadrosuna alındı.

Yayın Tarihi: 11.11.2025 15:37
Güncelleme Tarihi: 11.11.2025 15:37

Salihlili iki judocu Düzce'deki Kuraş Milli Takım Kampına davet edildi

Salihlili iki judocu Düzce'deki Kuraş Milli Takım Kampına davet edildi

Mehmet Emin Çolakçivi ve Duygu Dirgen milli kamp kadrosunda

Judo branşında yetiştirdiği başarılı sporcularla adından söz ettiren Manisa'nın Salihli ilçesinden iki sporcu, Düzce'de düzenlenen Kuraş Milli Takım Kampına davet edildi. Salihlili sporcular Mehmet Emin Çolakçivi ve 1922 Salihli Spor Kulübü sporcusu Duygu Dirgen, milli takım kampına katılarak Türkiye'yi temsil edecek sporcular arasında yer aldı.

Davete ilişkin yerel yetkililer ve kulüp temsilcileri, sporcuların bu kampa davet edilmesinin hem bireysel gelişim hem de Salihli judo altyapısının görünürlüğü açısından önem taşıdığını belirtiyor. Kamp, katılımcılara ulusal düzeyde hazırlık ve teknik gelişim fırsatı sunuyor.

Salihli İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Oktay Ayaz, milli takıma seçilerek gurur yaşatan sporcuları tebrik etti. Ayaz, "Salihli’den çıkan genç sporcularımızın milli forma altında ülkemizi temsil etmesi bizler için büyük mutluluk. Her iki sporcumuza da başarılar diliyorum" dedi.

JUDO BRANŞINDA YETİŞTİRDİĞİ BAŞARILI SPORCULARLA ADINDAN SÖZ ETTİREN MANİSA’NIN SALİHLİ İLÇESİ...

JUDO BRANŞINDA YETİŞTİRDİĞİ BAŞARILI SPORCULARLA ADINDAN SÖZ ETTİREN MANİSA’NIN SALİHLİ İLÇESİ, BİR KEZ DAHA MİLLİ GURUR YAŞADI. SALİHLİ’DEN İKİ JUDOCU, DÜZCE’DE DÜZENLENEN KURAŞ MİLLİ TAKIM KAMPINA DAVET EDİLDİ.

JUDO BRANŞINDA YETİŞTİRDİĞİ BAŞARILI SPORCULARLA ADINDAN SÖZ ETTİREN MANİSA’NIN SALİHLİ İLÇESİ...

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!