Salih Özcan: tribünlerin itici gücüyle sezona galibiyetle başladık

Beşiktaş'ın 1-0'lık galibiyetinin ardından Salih Özcan, tribün atmosferinin inanılmaz olduğunu, rövanşın zor geçeceğini söyledi ve umutlu olduklarını belirtti.

Yayın Tarihi: 23.07.2026 23:54
Güncelleme Tarihi: 23.07.2026 23:54

Salih Özcan: tribünlerin itici gücüyle sezona galibiyetle başladık

Beşiktaş sahasında Midtjylland'ı 1-0 mağlup etti

UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında Beşiktaş, sahasında Danimarka temsilcisi Midtjylland'ı 1-0 mağlup etti. Siyah-beyazlılarda ilk resmi müsabakasına çıkan milli oyuncu Salih Özcan, karşılaşma sonrasında basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

salih özcan: tribün atmosferi beklentimin üzerindeydi:

Tribünleri dolduran taraftarların performansından etkilendiğini söyleyen Özcan, güzel bir atmosfer beklediğini ancak bunun gerçekten inanılmaz olduğunu vurguladı. Sezonun ilk maçında galip gelmenin kendisi için gurur verici olduğunu ifade ederek, bu yüzden çok mutlu olduğunu belirtti.

hazırlık, adaptasyon ve rövanş değerlendirmesi:

28 yaşındaki orta saha oyuncusu, takıma iyi adapte olduğunu ve birçok takım arkadaşını milli takım döneminden tanıdığını aktardı. Kamp döneminin iyi geçtiğini söyleyen Özcan, kazandıkları için mutlu olduklarını ancak ikinci maça daha rahat gitmek adına 2-3 gol daha atılmasının faydalı olacağını düşündüğünü ifade etti.

Midtjylland için zor bir rakip tanımını yapan Özcan, rövanşın kolay geçmeyeceğini belirtti ve o maçta da yüzde 100'lerini verip galibiyetle dönmeyi hedeflediklerini söyledi.

Defansif orta saha pozisyonu hatırlatıldığında Özcan, pozisyonunun 6 numara olduğunu belirtti. Gol ve asist yapmak istediğini, ancak önceliğinin her zaman takımın kazanması olduğunu vurgulayıp sözlerini, bugünün sonucu için mutlu olduğunu ve devamını umut ettiğini söyleyerek tamamladı.

Beşiktaş’ın milli oyuncusu Salih Özcan, Midtjylland maçının ardından yaptığı açıklamada, güzel bir...

Beşiktaş’ın milli oyuncusu Salih Özcan, Midtjylland maçının ardından yaptığı açıklamada, güzel bir atmosferde galibiyet elde ettikleri için mutlu olduğunu söyledi.

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.