Salih Bademci tek kişilik gösteriyle seslerin izini sürüyor
Oyuncu Salih Bademci, seslerin insan hafızası ve kişisel tarih üzerindeki etkisini sorgulayan tek kişilik tiyatro oyunu Sesler ile sahnede olacak. Oyun, 14 Ekim Çarşamba günü saat 20.30'da Maximum Uniq Hall'da BKM organizasyonuyla izleyiciyle buluşacak.
Oyun ve anlatım biçimi:
Kerem Kurdoğlu'nun kaleminden çıkan metin, Mehmet Birkiye yönetiminde sahneye taşınıyor. Oyunda, sesi özel bir ilgi ve takıntı haline getirmiş genç bir adamın çocukluğundan bugüne uzanan hikayesi anlatılıyor. Karakter, çeşitli aletler, cihazlar ve kayıtların yer aldığı bir masa etrafında, seyirciye doğrudan hitap eden bir anlatımla iz bırakıyor. Eser, bireysel anıların zaman içinde nasıl kentin ve ortak tarihin hafızasına dönüştüğünü tematik olarak işliyor.
Prodüksiyon ve bilet bilgileri:
Oyunun dekor ve ışık tasarımını Cem Yılmazer, ses ve efekt tasarımını Oğuzhan Akalın, müziklerini ise Şahin Kureta üstleniyor. Yapımcılığını Şermin Ekinci ve Sercan Apak yapıyor. Tek kişilik performans, Kültür ve sahne pratiğinde sesin izini süren yapısıyla izleyicilere yakın ve yoğun bir deneyim vaat ediyor. Biletler, etkinlik biletleme platformu Biletinial üzerinden temin edilebilir.
SALİH BADEMCİ'NİN "SESLER" ADLI TEK KİŞİLİK TİYATRO OYUNU, 14 EKİM'DE İSTANBUL'DA TİYATROSEVERLERİN BEĞENİSİNE SUNULACAK.