Sakaryaspor'da Enes Zengin yeniden başkan seçildi
olağanüstü genel kurul sonucu
Sakaryaspor Olağanüstü Genel Kurulu, Adapazarı'nda bulunan Orhan Gazi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Genel kurulda tek aday olarak seçime giren mevcut başkan Enes Zengin, üyelerin oylarıyla yeniden başkan seçilerek kulüpte güven tazeledi.
başkanın açıklamaları ve yönetim yaklaşımı
Seçimin ardından konuşan Zengin, kulübün son dönemde zorlu süreçlerden geçtiğini ancak gelecek için umutlu olduklarını belirtti. Yönetim kurulunun fedakârlıklarına teşekkür eden başkan, önümüzdeki dönemde kulübü daha iyi bir konuma taşıma kararlılığını vurguladı.
Zengin'in sözleri özetle şu şekilde: "Hepimiz çok bekledik, bazı süreçler yaşandı ve bu süreçlerden dimdik şekilde geri dönüşleri olacaktır. Sakaryaspor kimsenin elini uzatabileceği bir yer değildir. Sakaryaspor’un daha iyi bir yere çıkacağına gönülden inanıyorum. Buradan mevcut yönetim kurulu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İnşallah güzel günler bizi bekliyor. Biz bu işe inandık ve bu işe vücudumuzu koyduk. Rabbim nasip ederse bu yarım kalan hikayeyi baştan yazacağız".
Enes Zengin'in yeniden seçilmesi, kulüp içindeki istikrar arayışının sürdüğünü gösteriyor ve yönetimin önceliklerini hayata geçirme iradesine işaret ediyor.
ENES ZENGİN