Sakarya Serdivan'da silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı
Sakarya’nın Serdivan ilçesinde iki esnaf arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı. Olayın ardından polis ekipleri kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Olayın meydana geldiği yer ve gelişmeler
Olay, Bağlar Caddesi üzerinde bulunan oyun salonunun girişinde meydana geldi. Tekel bayii işleten esnaf ile oyun salonu işleten kişi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.
Tartışma sırasında tekel bayiinde çalışan bir kişinin silahla müdahale ettiği ve iki kişiyi yaraladığı bildirildi. Yaralananlar için olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Sağlık müdahalesi ve polis çalışması
Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından yaralılar bölgedeki hastanelere sevk edildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan bir kişi, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralının ise tedavisine devam ediliyor.
Olayın ardından kaçan şüphelilere yönelik olarak polis ekipleri bölgedeki güvenlik kamera kayıtlarını ve görgü tanıklarının ifadelerini inceleyerek yakalama çalışması başlattı. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma sürüyor.
SAKARYA’NIN SERDİVAN İLÇESİNDE İKİ ESNAF ARASINDA ÇIKAN SİLAHLI KAVGADA BİR KİŞİ HAYATINI KAYBEDERKEN BİR KİŞİDE YARALANDI. POLİS, OLAY SONRASI KAÇAN ŞÜPHELİLERİ YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI.