Sakarya Büyükşehir sporcuları iki branşta derece elde etti
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları, katıldıkları iki ayrı organizasyonda başarılı sonuçlar aldı. Kulüp kano branşında takım ve bireysel dereceler elde ederken, yağlı güreşte de podyuma çıktı.
Durgunsu Kano Türkiye Kupası sonuçları
Eskişehir Sarısungur Göleti'nde gerçekleştirilen Durgunsu Kano Türkiye Kupası'na 26 ilden 43 kulüp ve 356 sporcu katıldı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi kano sporcuları yarışlarda önemli dereceler aldı.
Takım bazında büyükler kategorisinde Türkiye üçüncülüğü elde edilirken, minikler kategorisinde takım halinde Türkiye şampiyonluğu kazanıldı.
Bireysel sonuçlarda, Büyük Erkekler K1'de Efecan Civan 200 metrede ikinci, 500 ve 1000 metrede üçüncü oldu. Minik Erkekler K1 kategorisinde Haktan Yağız Güz 1000, 500 ve 200 metre yarışlarında birinciliğe ulaştı. Ayrıca Taha Mert Tunç, Efe Güz ve Yusuf Zorlu üçüncülük dereceleri elde etti.
K2 kategorilerinde ve alt yaş gruplarında da kulüp sporcuları birincilik ve ikincilik kürsüsüne çıktı, takımın genel performansı dikkat çekti.
525. Geleneksel Kestel Kozluören Yağlı Güreşleri
Bursa'da düzenlenen 525. Geleneksel Kestel Belediyesi Kozluören Yağlı Güreşleri'nde Sakarya Büyükşehir adına çayıra çıkan başaltı pehlivanı Yusuf Erdoğan müsabakalar sonucunda ikinci olarak podyuma çıktı.
Her iki branşta elde edilen dereceler, kulübün farklı yaş gruplarında ve disiplinlerde süreklilik gösteren performansını ortaya koyuyor.
SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ SPORCULARI, KATILDIKLARI DURGUNSU KANO TÜRKİYE KUPASI VE GELENEKSEL YAĞLI GÜREŞ MÜSABAKALARINDA DERECELER ELDE ETTİ.