Sadettin Saran Kırıkkale'de Atatürk Spor Salonu'nun açılışını yaptı
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sadettin Saran, memleketi Kırıkkale'de Osmangazi Fen Lisesi'nde yaptırdığı Atatürk Spor Salonu'nun açılışında öğrencilerle bir araya geldi. Törende öğrencilerin yoğun ilgisi dikkat çekti; Saran sezon sonuna ilişkin şampiyonluk beklentisini paylaştı.
Spor salonu bir tesisten fazlası
Saran, konuşmasında salonun sadece bir bina olmadığını, "bir hayalin, bir imkanın ve yeni bir başlangıcın kapısı" olduğunu belirtti. Anadolu çocuklarına fırsat sağlandığında önemli başarılara ulaşabileceklerini vurguladı. Bu yatırımın Anadolu'ya duyduğu inancın somut hali olduğunu söyleyen Saran, buradan çıkacak gençlerin ister sporcu ister lider olsun, daha güçlü ve özgüvenli bireyler olarak yetişeceğini ifade etti.
'Spor disiplini, saygıyı öğretir'
Saran, sporun gençlerin hayatına dokunan en etkili alanlardan biri olduğunu şu sözlerle özetledi: "Spor disiplin getirir. Düşüp kalkmayı, düştükten sonra tekrar kalkmayı öğretir. Saygıyı öğretir." Spor salonunun yalnızca antrenman yapmak isteyenler için değil, hayal kurmak isteyen gençler için de bir kapı olduğunu vurguladı ve bu kapıdan çıkanların ülkeye faydalı, Atatürkçü bireyler olmasının hedeflendiğini söyledi.
Konuşma sırasında kendisine yönelik tezahüratlara Saran, "Bir dakika, bir dakika GFB. Bak, bir daha almam sizi maçlara. Bir durun, burada çocuklar için buradayız" diyerek yanıt verdi ve gençleri sakin olmaya çağırdı.
Şampiyonluk mesajı
Saran, Fenerbahçe camiasına yönelik olarak da mesaj verdi: "Ben bir Kırıkkaleli, Fenerbahçeli olarak üstüme düşeni yapıyorum. İnşallah bu sene şampiyon da olacağız". Konuşmanın ardından spor salonunun açılış kurdelesi kesildi; program sonunda Saran öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
FENERBAHÇE KULÜBÜ BAŞKANI SADETTİN SARAN, MEMLEKETİ KIRIKKALE’DE YAPTIRDIĞI ATATÜRK SPOR SALONU’NUN AÇILIŞINDA ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ