Rüştü Reçber, TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nu ziyaret etti

A Milli Takımın eski kalecisi Rüştü Reçber, TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nu Riva tesislerinde ziyaret etti; Hacıosmanoğlu, üzerinde ismi yazılı A Milli Takım formasını takdim etti.

Yayın Tarihi: 12.01.2026 21:57
Güncelleme Tarihi: 12.01.2026 21:57

Rüştü Reçber, TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nu ziyaret etti

Rüştü Reçber, TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nu ziyaret etti

Görüşme ve takdim

A Milli Takımın eski kalecisi Rüştü Reçber, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ile makamında bir araya geldi.

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleşen görüşme sonrası, TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Rüştü Reçber’e üzerinde isminin yazılı olduğu bir A Milli Takım forması takdim etti.

Bu buluşma, federasyon ile milli takımın eski oyuncuları arasındaki ilişkilerin sürdürülmesine yönelik sembolik bir adım olarak değerlendirilebilir. Ziyaret, hem geçmiş hizmetlere saygı hem de kuruluş içindeki iletişime verdiği önemi yansıtır nitelikteydi.

A MİLLİ TAKIMIN ESKİ KALECİSİ RÜŞTÜ REÇBER, TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU BAŞKANI İBRAHİM ETHEM...

A MİLLİ TAKIMIN ESKİ KALECİSİ RÜŞTÜ REÇBER, TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU BAŞKANI İBRAHİM ETHEM HACIOSMANOĞLU'NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

A MİLLİ TAKIMIN ESKİ KALECİSİ RÜŞTÜ REÇBER, TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU BAŞKANI İBRAHİM ETHEM...

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.