Rize'de Asansörde Mahsur Kalan Çocuk Kurtarıldı

16 yaşındaki Zeynep Ç., Rize'de asansörde mahsur kalınca itfaiye ekipleri devreye girdi ve kurtarıldı.

Yayın Tarihi: 21.08.2024 00:13
Güncelleme Tarihi: 21.08.2024 00:13

Rize'de Asansörde Mahsur Kalan Çocuk Kurtarıldı

Rize'de Asansör Kazası

Rize'nin Ardeşen ilçesinde, Deniz Mahallesi'nde bir çocuk asansörde mahsur kaldı. 16 yaşındaki Zeynep Ç., evinden dışarı çıktığında asansöre bindiği sırada, asansör iki ile birinci kat arasında raydan çıkarak durdu.

Kurtarma Operasyonu

Asansörde mahsur kaldığını fark eden çevredeki vatandaşlar, hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri hızla sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, darbeli kırıcı kullanarak asansörün bulunduğu duvarı kırarak Zeynep Ç.'yi kurtardı. Sağlık ekipleri, kurtarılan çocuğun sağlık durumunu kontrol etti ve durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Bu olay, asansör güvenliği konusundaki kaygıları bir kez daha gündeme getirdi.

Rize'de asansörde mahsur kalan 16 yaşındaki çocuk, itfaiye ekiplerince duvar kırılarak...

Rize'de asansörde mahsur kalan 16 yaşındaki çocuk, itfaiye ekiplerince duvar kırılarak kurtarıldı.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı