DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0,01%
BITCOIN
3.849.047,04 0,13%

Rıza Çalımbay: Kalan Maçlarımızı İyi Bitirmeliyiz

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Hatayspor karşısında alınan 3-2'lik yenilginin ardından kalan maçların önemine vurgu yaptı.

Yayın Tarihi: 16.03.2025 18:54
Güncelleme Tarihi: 16.03.2025 19:12

Rıza Çalımbay: Kalan Maçlarımızı İyi Bitirmeliyiz

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor'a 3-2 yenilen Net Global Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Çalımbay, iki takımın da maçta büyük bir mücadele verdiğini belirterek, maça iyi başladıklarını ve ilk dakikalarda gol bulduklarını ifade etti. Ancak, maçın ilerleyen dakikalarında düşüş yaşadıklarını ve istedikleri şeyleri yapamadıklarını dile getirdi.

Bununla birlikte, Çalımbay, ikinci yarıda her türlü riske girdiklerini ve gol atmalarının yanı sıra goller de kaçırdıklarını vurguladı. Rıza Çalımbay, "Şu an kalan maçlarımız var. O maçları çok iyi şekilde bitirmemiz gerekiyor. Herkes Hatayspor maçının kolay olacağını düşündü ama öyle değildi. Bundan sonra oynanacak Adana Demirspor maçını da öyle düşünürlerse olmaz. O maça daha iyi şekilde çalışmamız gerekiyor," dedi.

Son olarak, takımda 5-6 sakatlık bulunduğunu belirten Çalımbay, bu oyuncuların geri dönmesi durumunda daha güçlü bir takım olarak yol alacaklarını sözlerine ekledi.

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor'a 3-2 yenilen Net Global...

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor'a 3-2 yenilen Net Global Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, Mersin Stadı'ndaki maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, açıklamada bulundu.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı