Rıdvan Yılmaz: sakin adımlarla aynı tempoyu sürdürmek istiyorum
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında sahasında Litvanya ekibi Kauno Zalgiris'i 3-0 mağlup etti. Siyah-beyazların sol bek oyuncusu Rıdvan Yılmaz, karşılaşma sonrası takımın sezona iyi bir başlangıç yaptığını ve şahsi performansından memnun olduğunu söyledi.
maç değerlendirmesi:
Rıdvan, galibiyeti "Bizim için çok değerli bir başlangıç. Çok güzel bir seri yakaladık." sözleriyle değerlendirdi. Maçta takımın gol pozisyonlarındaki etkinliğinin kendisini tatmin ettiğini belirterek, "3 golü de bulduk, bu yüzden mutluyuz" dedi. Rıdvan'ın iki asistle maça katkı sağladığı kaydedildi.
performans, sorumluluk ve hedefler:
Geçen sezona göre artan bir performans sergilediği hatırlatılınca Rıdvan, "Tabii ki bu performanstan dolayı çok mutlu ve gururluyum." ifadelerini kullandı. Kendi değerlendirmesinde önceki dönemlerde de düşük performans sergilediğini düşünmediğini, bu maçta ise iki asistle sonuca gittiğini vurguladı ve ekledi: "Ayaklarım yere basarak aynı şekilde devam etmeye çalışacağım."
25 yaşındaki oyuncu, bu seviyenin Beşiktaş için olması gereken bir standart olduğunu belirterek, "Türkiye’nin en büyük kulübünde böyle oynamak zorundayız." dedi. Rıdvan ayrıca takımın bu sezon oynadığı 6 resmi müsabakada da gol yemediğini hatırlattı ve kaleci Nübel'i yormamaya çalışacaklarını söyledi: "Elimizden geldiğince Nübel’i yormamaya çalışacağız. O da Midtjylland maçlarından sonra rahat maçlar geçiriyor." Rıdvan, takımın amacı olarak topu en az şekilde kendi sahalarına çekip rakibe şans vermemeyi gösterdi ve "İnşallah böyle devam edeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.
Beşiktaşlı oyuncu Rıdvan Yılmaz, Kauno Zalgiris maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Ayaklarım yere basarak aynı şekilde devam etmeye çalışacağım" dedi.