Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Rıdvan Dilmen’den Fenerbahçe’ye müjde: Galatasaray maçı sonrası şampiyonluk yorumu

Galatasaray'ın Başakşehir'i 2-0 mağlup ettiği maçın ardından Rıdvan Dilmen konuştu. Dilmen, Fenerbahçe'nin yarın oynayacağı maçla ilgili iddialı bir yorumda bulundu.

Yayın Tarihi: 12.02.2024 13:12
Güncelleme Tarihi: 12.02.2024 13:12

Rıdvan Dilmen’den Fenerbahçe’ye müjde: Galatasaray maçı sonrası şampiyonluk yorumu

Rıdvan Dilmen'den Süper Lig Yorumu: Galatasaray Başakşehir Maçı ve Fenerbahçe-Alanyaspor İddiası

Süper Lig'de Galatasaray'ın sahasında Başakşehir'i 2-0 mağlup ettiği maçın ardından ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın son 1.5 ayda top rakipteyken en iyi halini gördüğünü belirtti. Samsunspor, İstanbulspor, Gaziantep ve Kayserispor maçlarının da bu performansa dahil olduğunu ifade etti.

fenerbahçe

Fenerbahçe-Alanyaspor Maçı İddiası

Dilmen, ligdeki kalan maçların boyunun kısaldığını ve bu süreçte Fenerbahçe'nin yarınki Alanyaspor maçını kolayca kazanacağını iddia etti. Fenerbahçe'nin bu maçı kazanarak puanını 66'ya çıkaracağını öne sürdü.

Takımların Puan Ortalaması ve Gerginlik Beklentisi

İki takımın puan ortalamasının 2.64 olduğunu belirten Dilmen, kalan maçlarda Galatasaray ve Fenerbahçe'nin bu ortalamanın altında kalacağını öngördü. Ayrıca, kalan süreçte her iki takımda da gerginliklerin artacağını dile getirdi.

Oyuncu Değerlendirmeleri

Ünlü yorumcu Barış Alper Yılmaz'ı övgüler yağdırarak, milli futbolcunun sezonun en değerli oyuncusu olduğunu ifade etti. Ayrıca, Berkan Kutlu'nun önemli bir alternatif olduğunu belirterek, 26 yaşındaki futbolcunun Galatasaray'ın ilk 11'inde yer almadığını belirtti.

Eryaman Stadı Zemin Sorunu

Dilmen, Eryaman Stadı'ndaki zemin sorununa da değindi ve Ankaragücü'nün bu sahada oynamak istemediğini ancak başvurularının kabul edilmediğini söyledi. Galatasaray'ın benzer bir başvurusunun nasıl sonuçlanacağını da merakla beklediğini ifade etti.