Reyhanlı'da mutfakta çıkan yangın ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı

Reyhanlı'nın Kuletepe Mahallesi'nde bir evin mutfağında çıkan yangın, ihbar üzerine sevk edilen ekiplerin hızlı müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.

Yayın Tarihi: 05.10.2026 09:35
Güncelleme Tarihi: 05.10.2026 09:35

Reyhanlı'da mutfakta çıkan yangın ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı

Reyhanlı'da mutfakta çıkan yangın

Hatay'ın Reyhanlı ilçesine bağlı Kuletepe Mahallesinde bir evin mutfak bölümünde yangın çıktı. Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye sevk edilen ekipler kısa sürede müdahale etti.

Müdahale ve kontrol:

Yerel ekiplerin hızlı çalışması sayesinde alevlerin evi sarması önlendi ve yangın kontrol altına alındı. Müdahale sırasında alevlerin büyümesi engellendi.

Hasar durumu:

Yangın kontrol altına alınsa da evde maddi zarar oluştu. Yetkililer olayla ilgili ilk müdahalenin ardından durumu izlemeye devam etti.

REYHANLI KULETEPE MAHALLESİ’NDE ÇIKAN EV YANGINI EKİPLERİN MÜDAHALESİYLE BÜYÜMEDEN KONTROL ALTINA...

REYHANLI KULETEPE MAHALLESİ’NDE ÇIKAN EV YANGINI EKİPLERİN MÜDAHALESİYLE BÜYÜMEDEN KONTROL ALTINA ALINDI.

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.