Rey Manaj Sivas'a Geldi; Havalimanında Taraftarlar Karşıladı

Özbelsan Sivasspor'la prensipte anlaştığı Rey Manaj, 555 gün sonra Sivas'a geldi; Nuri Demirağ Havalimanı'nda çok sayıda taraftar tarafından karşılandı.

Yayın Tarihi: 31.01.2026 17:39
Güncelleme Tarihi: 31.01.2026 17:39

Rey Manaj Sivas'a Geldi; Havalimanında Taraftarlar Karşıladı

Rey Manaj Sivas'a Döndü

Özbelsan Sivasspor'la prensipte anlaşma sağladığı bildirilen Rey Manaj, 555 gün aradan sonra Sivas'a geldi. 25 Temmuz 2024 tarihinde takımdan ayrılan golcünün dönüşü, kulüp ve taraftarlar açısından dikkat çekti.

Havalimanında Coşkulu Karşılama

Manaj, özel uçakla Nuri Demirağ Havalimanı'na iniş yaptı ve burada çok sayıda taraftar tarafından karşılandı. Taraftarlar meşaleler ve tezahüratlarla oyuncuyu selamladı; Manaj da kalabalıkla selamlaştıktan sonra kulüp yetkilileriyle görüşmek üzere tesislere geçti.

Havalimanındaki karşılama, taraftarların oyuncuya yönelik beklenti ve desteğinin göstergesi olarak değerlendirildi. Kulüp ile yapılacak son görüşmelerin ardından resmi imzanın atılması bekleniyor.

ÖZBELSAN SİVASSPOR’UN PRENSİPTE ANLAŞTIĞI ARNAVUT GOLCÜ REY MANAJ, SİVAS’A GELDİ. MANAJ’I...

ÖZBELSAN SİVASSPOR’UN PRENSİPTE ANLAŞTIĞI ARNAVUT GOLCÜ REY MANAJ, SİVAS’A GELDİ. MANAJ’I HAVALİMANINDA ÇOK SAYIDA TARAFTAR KARŞILADI.

ÖZBELSAN SİVASSPOR’UN PRENSİPTE ANLAŞTIĞI ARNAVUT GOLCÜ REY MANAJ, SİVAS’A GELDİ. MANAJ’I...

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!