DOLAR
42,7 -0,03%
EURO
50,09 0,11%
ALTIN
5.936,94 -0,31%
BITCOIN
3.719.284,18 0,64%

Recep Uçar: "Taraftarımıza en kötü Konyaspor'u izlettirdik"

TÜMOSAN Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, Samsunspor karşısında mağlup oldukları maçı değerlendirirken taraftara üzgün olduğunu belirtti.

Yayın Tarihi: 16.02.2025 19:13
Güncelleme Tarihi: 16.02.2025 19:13

Recep Uçar: "Taraftarımıza en kötü Konyaspor'u izlettirdik"

TÜMOSAN Konyaspor - Reeder Samsunspor Maç Sonrası Değerlendirme

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında sahasında Reeder Samsunspor'a 1-0 kaybeden TÜMOSAN Konyaspor'da teknik direktör Recep Uçar, görev aldığı 13 hafta boyunca taraftara en kötü Konyaspor'u izlettiklerini açıkladı.

Maç Sonrası Basın Toplantısı

Uçar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmada istedikleri oyunu ortaya koyamadıkları için üzgün olduğunu dile getirdi. Güçlü bir rakibe karşı mücadele ettiklerinin altını çizen Uçar, "Rakibimiz, ligin en iyi takımlarından biri. Bulunduğu konumu hak eden bir takım." ifadesini kullandı.

Uçar, bu maça yüksek bir zorluk seviyesi ile hazırlandıklarını, ancak bireysel bir hata sonucu 1-0 geride başladıklarını belirterek, "Sahada en başta sakinliğimizi kaybettik. 13 haftadır buradayım, taraftarımıza en kötü Konyaspor'u izlettirdik, olmadı. Başaramadık, üzgünüm." dedi.

Protesto Yanıtı

Bir gazetecinin maç sonu kendisine yönelik protestoya dair sorusuna cevap veren Uçar, "Beklentiler büyük, anlıyorum. Ben de Konyaspor taraftarı gibiyim. Elbette istedikleri, arzu ettikleri sonuç yansımayınca da protesto ediyorlar." açıklamasında bulundu. Taraftarın haklı olduğuna vurgu yapan Uçar, "Umarım bundan sonraki maçlarda onları daha mutlu edecek oyunlar oynarız." diyerek sözlerini tamamladı.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı