
Raphaela Gromes Bursa'da Konser Verdi
Alman viyolonsel sanatçısı Raphaela Gromes, Bursa'da sanatseverlerle buluştu. Konser, Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası (BBDSO) tarafından Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.
Konserin Detayları
Konsere şef Orhun Orhon yönetmenlik yaptı. Gromes, gece boyunca “Valse Triste”, “Çello Konçertosu” ve “Senfoni No:2” gibi önemli eserleri BBDSO eşliğinde seslendirdi.
Dinleyicilerin Büyük İlgisi
Konserin sonunda sanatı dinleyicilerden büyük bir alkış aldı. Raphaela Gromes’in performansı, Bursa’da müzikseverler tarafından beğeni topladı.
Alman viyolonsel sanatçısı Raphaela Gromes, Bursa'da Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde dinleyicilerle buluştu.
Alman viyolonsel sanatçısı Raphaela Gromes, Bursa'da Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde dinleyicilerle buluştu.