Bist 100
10.218,58 0%
DOLAR
32,22 -0,11%
EURO
34,93 0,17%
ALTIN
2.432,72 0,51%

Ramazan ayı bereketini Ziraat Bankası sağlıyor! Hemen gidene 750 TL ödeniyor

Hayat koşulları orta ve dar gelirli birey için Ramazan ayının bir hayli zor geçmesine mahal veriyor. Vatandaş iftar ve sahur sofralarını doldurmak adına kendisine sağlanacak ek ödemeler ile birlikte bankalar tarafından sunulan kampanyaları yakından takip ediyor.

Yayın Tarihi: 27.03.2024 16:01
Güncelleme Tarihi: 27.03.2024 16:01

Ramazan ayı bereketini Ziraat Bankası sağlıyor! Hemen gidene 750 TL ödeniyor

Hayat koşulları orta ve dar gelirli birey için Ramazan ayının bir hayli zor geçmesine mahal veriyor. Vatandaş iftar ve sahur sofralarını doldurmak adına kendisine sağlanacak ek ödemeler ile birlikte bankalar tarafından sunulan kampanyaları yakından takip ediyor. Bu kapsamda Ramazan ayına özel bir çok kampanya düzenleyen Ziraat Bankası tarafından başlatılan ve dikkat çeken bir kampanyada 750 TL'ye varan ek ödeme yapılacağı belirtilmiş bulunuyor.

ZİRAAT BANKASI RAMAZAN KAMPANYASI

Ramazan ayının bereketini bankkart ile sağlanacağını belirten Ziraat Bankası tarafından 6 Mart tarihinde başlatılan kampanya 14 Nisan tarihine kadar devam edecek. Sahibi olunan bankkart ile bakkal, market, manav, kasap gibi iş yerlerinde belirli tutarın üzerinde alışveriş yapan bireye istenen şartları sağlaması durumunda 750 TL'ye varan geri ödeme sağlanıyor. 

tll

Banka tarafından yapılan açıklamada harcama yapmadan önce kampanyaya katılım şartı bulunuyor. Bankkart mobil uygulaması ya da internet bankacılığı üzerinden veya büyük harflerle RAMAZAN yazarak 47 57'ye SMS gönderilerek kampanyaya dahil olunabiliniyor.

zİRAAT bANKASI 750 TL HEDİYE KAMPANYASI

Yukarıda belirtilen tarih aralıklarında tek seferde 750 TL üzeri alışveriş yapan bireye, 75 TL bankkart lira ödemesi yapılacağı belirtilirken bu fırsattan en fazla 10 kere faydalanabileceği de açıklamalarda yer alıyor. Kampanya kapsamında toplam 750 TL ödeme yapılacağı açıklanırken, hak kazanılan bu ödemeler bankkart lira olarak hesaplara aktarılacağı ve üye iş yerlerinde alışverişlerde indirim olarak kullanılabileceği belirtilmiş bulunuyor. Kampanya şartlarında aynı gün aynı iş yerinde yapılacak olan harcamalardan sadece ilkinin kampanyaya dahil olabileceği belirtilirken e-ticaret işlemlerinin kampanya kapsamı dışında olduğu şartlar arasında yer alıyor.