Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

QNB Finansbank'tan fatura desteği Elektrik ve doğalgaz faturanıza iade verilecek

QNB Finansbank tarafından başlatılan kampanya detayları, adına faturası olan bireyi yakından ilgilendiriyor.

Yayın Tarihi: 17.01.2024 13:25
Güncelleme Tarihi: 17.01.2024 13:25

QNB Finansbank'tan fatura desteği Elektrik ve doğalgaz faturanıza iade verilecek

Faturasını ödemekte zorluk çekenlere banka tarafından hayatı kolaylaştıracak bir adım atıldı. Fatura ödemesi külfetinden kurtaracak olan bu kampanya kapsamında hem geri iade fırsatından faydalanılabilinirken, diğer taraftan da fatura ödemek için banka banka dolaşmaktan kurtulunabilinecek. QNB Finansbank tarafından başlatılan kampanya detayları, adına faturası olan bireyi yakından ilgilendiriyor. Elektrik, su, doğalgaz faturası fark etmeksizin banka tarafından sunulan kampanya kapsamında her fatura talimatına ödeme sağlanıyor. Banka tarafından geri ödemesi sağlanacak olan tutar 300 TL olarak açıklanırken, bu tutar paraf para olarak hesaplara otomatik olarak yansıtılacak.

FİNANSBANK OTOMATİK FATURA TALİMATI

QNB Finansbank otomatik fatura talimatı kampanyası kapsamında her otomatik fatura talimatı başına 100 TL ödeme yapılacağı belirtilirken, CardFinans ve QNB First logolu kredi kartı veya QNB Finansbank vadesiz hesap üzerinde talimatların verilebileceği bilgisi de sunulmuş bulunuyor.

TL

1 Ocak tarihinde başlayan fatura talimatı için son başvuru tarihinin 31 Ocak olduğu belirtildi. Bankaların sunduğu Ocak kampanyaları için sonlara yaklaşılmış iken bu kapsamda başvuru için acele edilmesi gerekli. Bankanın geri ödeme kampanyasından faydalanabilmek için 28 Haziran 2024'e kadar fatura talimatı imzası atılması gerekliliği mevcut iken kampanya süresince en 1 fatura talimatının ödenmesi zorunluluğu da bulunuyor.

29 Şubat'a kadar ilk fatura talimatı ödemesinin tamamlanmış olması gerekliliği banka tarafından açıklanırken, 1 Mart itibari ile hak kazanılan tutarın hesaplara aktarılacağı belirtilmiş bulunuyor. Kazanılan geri ödemenin harcanması için ise banka tarafından 28 gün müddet veriliyor. Bu gün sonunda harcanmayan liraların hesaplardan geri çekileceği konusunda da uyarı yer alıyor. QNB Finansbank otomatik fatura talimatı ile en fazla 300 TL kazanma imkanı sağlanırken, 3 fatura talimatı için ödeme yapılacağı, diğer verilen talimatlar için ödeme sağlanmayacağı kampanyanın şartları arasında yer alıyor.