pursaklar'da muhtarlar buluşması:
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Muhtarlar Günü vesilesiyle ilçe kaymakamlığının düzenlediği programda mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Buluşmaya Pursaklar Kaymakamı Üzeyir Aziz Özeren de katıldı.
görüşülen öncelikler:
Toplantıda mahallelerin öncelikli ihtiyaçları, vatandaşların ilettiği talepler ve ilçede yürütülen hizmetlerin koordinasyonu ele alındı. Belediye ve kaymakamlık temsilcileri, muhtarların sahadan aktardığı bilgilerin planlama ve uygulamadaki önemine vurgu yaptı.
iş birliği ve uygulama adımları:
Başkan Çetin, toplantıda muhtarların rolünü şöyle özetledi: "Muhtarlarımız, mahallelerimizin sesi, vatandaşlarımızın taleplerini ve beklentilerini bizlere ulaştıran en önemli paydaşlarımızdır." Çetin, ilçenin her mahallesine en iyi hizmeti ulaştırmak için muhtarlarla iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
Toplantı sonunda ortak akılla hareket etme, taleplerin hızlı değerlendirilmesi ve yürütülen projelerde muhtarların bilgilendirilmesine yönelik çalışmaların süreceği aktarıldı.
PURSAKLAR BELEDİYE BAŞKANI ERTUĞRUL ÇETİN, MUHTARLAR GÜNÜ MÜNASEBETİYLE İLÇEDE GÖREV YAPAN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ.