DOLAR
42,71 -0,03%
EURO
50,18 -0,07%
ALTIN
5.891,95 0,26%
BITCOIN
3.696.418,06 -0,81%

Polis ekipleri kurban alacakları dolandırıcılara karşı uyardı!

Adana’da polis ekipleri, kurbanlık alacak vatandaşları uyadı! Hırsızlık ve dolandırıcılık vakalarının meydana gelebileceğini kaydeden polis ekipleri, vatandaşlara dikkatli olması gerektiği uyarısında bulundu.

Yayın Tarihi: 14.06.2024 11:24
Güncelleme Tarihi: 14.06.2024 11:24

Polis ekipleri kurban alacakları dolandırıcılara karşı uyardı!

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Asayiş Şubesi ekipleri, bayram öncesinde bir uyarı yayımladı. Bayram öncesinde hayvan satışı yapan pazarlara giden ekipler, esnaflarla görüştü. Ekipler, esnafları satışa çıkardıkları hayvanları pazarlarken dolandırılmamaları ve hırsızlığa uğramamaları için uyardı. 

Sahte para, tırnakçılık ve benzeri yöntemlerle dolandırıcılık yapıldığını kaydeden ekipler, Türk lirasının güvenlik özelliklerinden bahseden broşürler de dağıttı. Satıcılara paranın sahtesinin nasıl anlaşılacağına dair bilgi de veren polis ekipleri, olumsuz bir durum olması halinde 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunulması gerektiğini vurguladı. 

Yazar
EDİTÖR

hayrunisab