Pazaryeri belediyesi yeni araçlarla hizmet kapasitesini artırdı
Pazaryeri Belediyesi, ilçe genelindeki hizmetlerin etkinliğini artırmak amacıyla araç envanterine 1 vidanjör ve 1 kamyonet ekledi. Yeni araçlar, rutin bakım, altyapı ve temizlik çalışmalarında kullanılmak üzere belediye envanterine dahil edildi.
hibe süreci ve yerel işleyiş:
Belediye Başkanı Zekiye Tekin’in girişimleriyle sağlanan araçlar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hibe edildi ve kısa sürede ilçede hizmet vermeye başladı. Bu destek, ilçenin sahadaki müdahale kabiliyetini güçlendirecek.
başkan tekin'in teşekkürleri ve beklentiler:
Zekiye Tekin araçların hizmete alınmasıyla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Araç filomuza bir yenisini daha katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızdan hibe gelen aracımız, Pazaryeri ilçemizde hizmet vermeye başlıyor. Bu aracın belediye envanterine katılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Bakanımız Murat Kurum’a, Milletvekilimiz Halil Eldemir’e ve İl Başkanımız Serkan Yıldırım’a teşekkür ederiz. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı, hizmet etmeyi nasip etsin"
Başkan Tekin, araç sayısının artmasının hizmet sürelerini kısaltacağını ve altyapı ile temizlik çalışmalarında esneklik sağlayacağını belirtti. Özellikle vidanjörün kanal temizlik ve altyapı müdahalelerinde önemli rol oynayacağı vurgulandı.
PAZARYERİ BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ