Park halindeki otomobil yangında kullanılamaz hale geldi

Adana Seyhan'da park halindeki Fiat otomobilde çıkan yangın ve peş peşe patlamalar sonucu araç kullanılamaz hale geldi; yangın sonrası inceleme başlatıldı.

Yayın Tarihi: 26.06.2026 12:53
Güncelleme Tarihi: 26.06.2026 12:53

Park halindeki otomobil yangında kullanılamaz hale geldi

Park halindeki otomobil yangında kullanılamaz hale geldi

Olay

Adana'nın merkez Seyhan ilçesi Reşatbey Mahallesi Fuzuli Caddesi'nde park halindeki Fiat marka otomobilden bir anda dumanlar yükseldi. Araçta kısa süre sonra çıkan yangında peş peşe patlamalar meydana geldi.

Müdahale ve hasar

Çevredeki bir vatandaş yangına yangın tüpüyle müdahale etmeye çalıştı ancak çabası sonuçsuz kaldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürdü. Araç tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

İnceleme

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için yetkililer tarafından inceleme başlatıldı.

ADANA'DA PARK HALİNDE ÇIKAN YANGINDA PEŞ PEŞE PATLAMALARIN YAŞANDIĞI OTOMOBİL KULLANILAMAZ HALE...

ADANA'DA PARK HALİNDE ÇIKAN YANGINDA PEŞ PEŞE PATLAMALARIN YAŞANDIĞI OTOMOBİL KULLANILAMAZ HALE GELDİ.

ADANA'DA PARK HALİNDE ÇIKAN YANGINDA PEŞ PEŞE PATLAMALARIN YAŞANDIĞI OTOMOBİL KULLANILAMAZ HALE...

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.